Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 26.03-28.03.2024!

Machiajul de mireasa: tipuri, tendinte, tehnici

Machiajul de mireasa: tipuri, tendinte, tehnici

A venit momentul mult asteptat. Rochie de printesa, din tafta sau din matase, tu stii deja ce rochie vei purta. Ai si pantofii comandati, ti-ai aranjat bijuteriile si stii ce flori sa alegi pentru buchetul de mireasa. Asa ca nu ramane decat sa te inspiri din cele mai cool machiaje de mireasa, pentru a straluci in cea mai importanta zi din viata ta de pana acum, la nunta ta.

Machiajul natural de mireasa

Este foarte important sa te uiti dupa machiaje care sa-ti puna in evidenta trasaturile, care sa se plieze perfect pe forma fetei si, astfel, sa obtii un aspect omogen, desigur, si in functie de coafura.

Poti merge pe un machiaj natural, simplu, adica sa folosesti o baza de machiaj, un fard de culoare nude, un tus de ochi, mascara, blush si un ruj care sa se potriveasca si tenului si culorii parului tau.

Sfaturile unui make-up artist sunt esentiale. Cere o proba de machiaj, asigura-te ca foloseste produse profesionale si ca poate crea cel mai frumos machiaj de mirese, chiar la tine acasa!

Machiajul spectaculos pentru mirese

Daca ti-ai propus sa iesi din tipare si sa mergi pe un machiaj in urma carora toata lumea sa spuna ”Wow”, discuta cu make-up artistul cu care ai ales sa colaborezi, spune-i ce-ti doresti si arata-i si cateva imagini din reviste, pentru inspiratie. Culori puternice, glitter, gene false – tot ce ai visat, acum se poate indeplini!

Inainte de ziua cea mare, trebuie sa va hidratati si sa dormiti bine pentru a evita scenele neplacute cum ar fi piele uscata, muschii fetei cazuti, cearcane adanci. Aici fiolele dedicate tenului sunt un aliat de success.

Deci, aveti nevoie de primer pentru ca machiajul sa reziste cat mai mult timp si pentru a crea o baza pentru fondul de ten. Folositi un primer separat de pleoape si unul pentru fata care sa se adreseze nevoilor voastre – pentru umplerea liniilor fine si a porilor, pentru corectarea rosetii, pentru matifiere. Culoarea fondului de ten trebuie sa se potriveasca perfect, iar alegerea nuantei se face prin testarea produsului pe fata/gat/piept! Trebuie sa alegeti o nuanta care sa se potriveasca cu pieptul si s-o intindeti atat pe fata, cat si pe gat sau urechi. Nu apelati la fond de ten cu acoperire foarte mare pe intreaga suprafata a fetei – folositi un produs cu acoperire medie si apoi reveniti pe zonele cu probleme (cosuri, pete) cu un produs mai high coverage (fond de ten sau corector). Cearcanele sunt o problema, asa ca este important sa gasiti un anticearcan bun, care sa va lumineze privirea si sa va ajute sa aratati odihnite. Daca aveti riduri si linii fine sub ochi, se recomanda un produs cremos si, foarte important, nu uitati sa fixati produsul cu putina pudra, prin tapotare cu o pensula sintetica.

Folositi o pudra matifianta pentru a fixa produsele. Daca aveti exces de sebum, este inevitabil ca machiajul sa nu se estompeze putin, astfel ca va trebui sa va reimprospatati machiajul. Tapotati (nu stergeti!) fata cu un servetel, apoi aplicati din nou pudra.

Machiajul de mireasa nu are voie sa se scurga, sa se stranga, sa creeze probleme pe tot parcusul zilei cat si al noptii. Atunci cand vorbim de astfel de ocazii, cu atat mai mult de ziua nuntii ne dorim ca machiajul tau sa straluceasca! Si iti doresti sa fie rezistent, si sa elimini orice grija in privinta asta pe parcursul zilei. Pentru ca un machiaj sa reziste impecabil intreaga zi trebuie sa iei in calcul mai multi factori, de la pregatirea pielii si pana la modul de aplicare, cat si produsele folosite. Vrei ca machiajul sa reziste la stres, transpiratie, nervi, presiune, amestec de emotii, dans, multe imbratisari si urari de la toti invitation nu uita de spray-ul de fixare pentru machiaj.

Mireasa cu ochi caprui are avantajul ca poate avea orice culoare in fardul de pleoape. Nu exista nici o conditi cromatica si practic se poate juca cu creativitatea, in acesta situatie se intersecteaza si cu stilistica coafurii.

Mireasa cu ochi verzi va fi ceva mai limitata in privinta culorilor din fardul de pleoape. Depinde de nuanta de verde a ochilor ce anume culoare se alege, de cele mai multe ori, se doreste scoaterea in evidenta a acestora.

Mireasa cu ochi albastri va purta tot culori complementare pentru ca frumosii ei ochi sa fie vazuti si admirati de toata lumea. Uneori este necesar un contur care sa evidentieze machiajul.

Culoarea parului poate influenta decizia de machiaj.

Daca esti blonda, poti sa faci o vizita la solar cu o saptamana sau doua inainte de eveniment pentru a evidentia pometii sau poti folosi un fard de obraz pentru a arata mai luminoasa.

Pentru roscate se recomanda sa scoata in evidenta stralucirea parului print-un machiaj adecvat. In cazul in care aveti pistrui le puteți personaliza cu parul rosu, sau daca doriti, puteti sa le camuflati cu o pudra/fond de ten.

Daca esti bruneta, te poti declara norocoasa, deoarece poti folosi si te poti bucura de toate culorile intr-un make-up, fie ele inchise sau in nuante vii, chiar si cele naturale.

Daca ai ochii mici asta nu inseamna ca nu te poti bucura de avantajele unui machiaj care iti poate pune in evidenta culoarea lor sau care sa te ajute sa creezi iluzia unori ochi mai mari. Primul truc in realizarea unui machiaj pentru ochi mici este sa folosesti un corector deschis in jurul ochilor pe care sa il uniformizezi cu font de ten. Poti apoi sa aplici un creion alb sau bej aplicat pe colturile interne ale ochilor.

Curbarea genelor cu un ondulator special poate sa lumineze mai mult zona ochilor, la fel si ridicarea sprancenelor printr-un pensat corect poate sa te ajute la definirea mai usoara a machiajului.

Genele false: must have pentru mirese

Noi iti recomandam sa mergi cu incredere pe alegerea genelor false. Asta pentru ca este o zi atat de importanta, in care tu esti in centrul atentiei si trebuie sa scoti in evidenta tot ce ai mai frumos. Privirea iti va fi accentuata cu ajutorul genelor, iar tu efectiv vei straluci.

Bonus tips:

  • Nu aplica tratament cosmetic cu cel putin 7 zile inainte de nunta, iar daca vrei sa-ti faci un peeling cosmetic, mergi la salon cu cel putin 30 de zile inainte.
  • Nu incerca ceva nou in materie de machiaj, nu experimenta doar pentru ca te simti euforica si incearca sa eviti negru.
  • Machiajele din revista ti se potrivesc sau nu. Sfatuiste-te cu un make-up artist profesionist!
  • Stim ca-ti doresti ca machiajul sa fie rezistent si, desigur, fixatorul de machiaj este un bun prieten. Insa te sfatuim sa ai in gentuta un ruj si o pudra, pentru orice posibil retus de care ai avea nevoie.

Tendinte in 2021

Daca ai planuit nunta pentru anul acesta, afla ca in 2021 se poarta machiajele cat mai naturale si personalizate, dar care sa atraga atentia. Se pune accentul pe texturi sidefate, pe linia de blush si pe conturarea ochilor.

Daca ai ochii caprui, poti merge cu incredere pe un argintiu, insotit de linii de tus negru.

Pentru ochii albastri, e recomandat sa optezi pentru auriu, iar pentru ochii verzi poti folosi nuante sidefate de pruna.

Dar cel mai important este sa porti un machiaj care sa-ti vina manusa si sa te faca sa te simti cea mai frumoasa si deosebita mireasa.

Tine minte ca un machiaj reusit inseamna, in primul rand, un ten sanatos si aici tu ai cel mai mare aport. Asa ca ingrijeste-ti tenul, foloseste produse profesionale, bea cel putin 2 l de apa pe zi si fa miscare. Si nu uita sa fii fericita, in fiecare zi, cu atat mai mult, in ziua nuntii tale.

Cand vine vorba despre machiajul pentru rochia alba acesta poate fi foarte diversificat. Culorile pot fi cele care iti plac tie dar sa tii cont de culoarea parului, gentii, pantofilor, buchetului dar si de partener.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.