Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Machiajul ochilor albastri

Machiajul ochilor albastri

Un machiaj perfect pentru ochii albastri nu face decat sa scoata in evidenta culoarea si sa-ti contureze fata. Ai nevoie doar sa stii ce nuante de fard de pleoape ti se potrivesc si sa ai la indemana cele mai bune produse profesionale.

Tehnici de machiaj

Fie ca mergi pe un machiaj simplu de zi sau un machiaj natural de seara, indiferent ca mergi la o petrecere, la birou sau la nunta prietenei tale, alege o tehnica usor de pus in practica si un make-up adecvat culorii ochilor tai.

Orice machiaj incepe prin preagatirea fetei si a ochilor: curatarea cu un gel spumant, aplicarea unei cremei hidratante si a unui primer.

Contureaza-ti sprancenele in nunta potrivita si foloseste o baza de machiaj pe pleoape. Aplica apoi fardurile, folosind pensule profesionale de machiaj. Ochii albastri trebuie sa fie pusi in evidenta asa cum merita. Incheie machiajul ochilor cu un tus negru sau gri inchis si mascara. Ocupa-te apoi de machiajul fetei.

Ce culori de fard se potrivesc ochilor albastri

Cele mai potrivite nuante care sa puna in lumina intensitatea culorii ochilor tai sunt: bronz, cupru, roz, piersica, auriu, argintiu si violet.

Culorile potrivite intr-un machiaj pentru ochi albaștri: brun, teracota, cupru, roz, piersica si culori naturale. Acestea iti vor intensifica si mai mult culoarea naturala.

Nu trebuie sa neglijam nici fardul de ochi mov; un lila light este indicat pentru un machiaj de zi, in timp ce o nuanta de pruna poate fi o alegere foarte buna pentru un machiaj de seara. Seara mai poti incerca si fardurile metalizate; atat auriul, cat si argintiul, fac ca ochii albastri sa fie mai puternici.

Este important sa gasesti combinatia perfecta, care sa redea un efect natural si sa puna accent pe frumusetea ochilor.

Machiaj de zi pentru ochii albastri

Make-up artistii recomanda pentru un machiaj simpatic de zi nuantele neutre, cum ar fi maro-ul cald, tonurile de orange sau chiar bej. Poti trasa si o simplă linie de eyeliner negru la baza genelor superioare sau chiar o linie cu un eyeliner albastru inchis.

Daca iesi la o plimbare in parc sau pe malul marii la un date, pune-ti in valoare nuanta irisului printr-un machiaj cu roz intens.

Poti folosi si nuante precum piersica sau lila, care iti vor garanta un aer fresh.

Machiajul de seara

Daca iesi in oras, la cina, in club sau la o petrecere, foloseste culori intense, care sa creeze un look provocator. Mergi cu incredere pe nuante de violet sau indrazneste sa ai smokey eyes in nuante caramizii sau, de ce nu, sa folosesti glitter.

Tonurile ciocolatii sau aurii pot fi si ele alegeri potrivite. Fii curajoasa si incearca si culori precum carbune, gri inchis sau chiar negru.

Bonus tips: Eyeliner-ul este arma perfecta in arsenalul frumusetii feminine. Cu ajutorul lui, poti accentua perfect forma si nuanta ochilor, iar privirea devine mai expresiva. Pentru ochii albastri, eyeliner-ul inchis la culoare este cea mai buna alegere, pentru ca ofera si mai multa intensitate culorii ochilor.

Completeaza look-ul de senzatie cu un ruj, care sa vina mana in mana cu machiajul ochilor. Pentru ca vrei sa pui accent pe privirea seducatoare pe care ai tocmai ai creat-o prin machiaj, iti recomandam sa folosesti un ruj cu nuante deschise la culoare.

Cum sa compui o trusa potrivita ochilor tai albastri

Alege paleta cu nuantele potrivite pentru culoarea ochilor tai, care dau farmec chipului tau si cu care poti crea un machiaj irezistibil, pentru orice moment al zilei. Foloseste farduri care se aplica uniform si care sunt rezistente in timp. Din trusa ta, sa nu lipseasca culori complementare albstrului, adica cele care au la baza orange-ul.

E indicat sa ai in trusa pensule profesionale, care sa-ti usureze munca si cu care sa poti aplica simplu si delicat nuantele pe pleoape. Ai nevoie de pensule normale, care sa se plieze usor pe forma pleoapelor tale, dar si pensule de blending, cu care sa-ti conturezi un machiaj impecabil.

Cand iti machiezi ochii puternic, lasa buzele cat mai simple! Este recomandat sa optezi pentru un ruj mat intr-o nuanta de piersică sau de roz pal.

Bruneta, satena sau cu suvite blonde, acum nu mai e nevoie sa admiri doar vedetele cu un look perfect de Hollywood, este randul sa te admiri pe tine insati!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.