Spring Festival: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Machiajul ochilor verzi

Machiajul ochilor verzi

Stim ca iti doresti sa porti un machiaj, care sa fie de fiecare inspirat si sa te reprezinte. Mai mult decat atat, daca ai ochii verzi, vrei cu siguranta sa le scoti culoarea in evidenta, iar acest lucru il poti face doar daca esti atenta la nuantele de fard, dar si la produsele pe care le folosesti. Este important ca acestea fie profesionale si sa-ti contureze un look de senzatie.

Tehnici de machiaj

Pentru un machiaj impecabil pentru ochii verzi, poti sa incerci diferite tehnici de make-up si sa o gasesti pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

  • Tehnica smokey-eyes. Daca ai ochii verzi si vrei sa ai un look indraznet, seducator, indiferent de momentul zilei, alege un machiaj smokey eyes. Trebuie doar sa ai la indemana cele mai bune produse profesionale si efectul este garantat.
  • Tehnica cut crease. Daca ai un eveniment si iti doresti un machiaj complex, care implică folosirea unei game variate de culori si texturi, alege acest tip de machiaj. Ai grija ca tinuta si coafura sa fie pe masura machiajului.
  • Tehnica ombre. Acest tip de machiaj simplu este cel mai potrivit pentru o zi obisnuita, Practic, vei crea umbre in coltul extern al pleoapei si lumina in coltul din interior, astfel incat sa obtii un contrast natural.

Pentru a crea un efect stralucitor, aplicam fardul „beige” ca un iluminator pe linia inferioara a genelor si il estompam usor. De asemenea, mai puteți adauga un accenti mijlocul pleoapei mobile.

Daca alegeti un creion dermatograf negru in loc de unul maro, veti transforma machiajul de zi intr-un look de seara fantastic si astfel veti obtine un rezultat mai intens.

Ce culori de fard se potrivesc ochilor verzi

Cu siguranta deja ai preferinte in ceea ce priveste paleta de culori. Dar este important sa combini cele mai potrivite culori, care sa accentueze culoarea irisului tau.

In primul rand, asigura-te ca folosesti cele mai bune produse, este esential sa ai grija de tenul tau in fiecare zi.

Ca si in cazul celorlalte culori ale ochilor, folosim culorile complementare pentru a sublinia ochii in cel mai bun mod posibil. Culoarea complementara a culorii verde este rosul. Deoarece fardul de ochi rosu da mai degraba o nota bolnavicioasa, alegem un cupru delicat. Daca aveti pielea si parul mai deschis, va recomand sa folositi nuante pastelate. Pentru tenul mai intunecat puteti folosi si culori mai puternice in machiajul ochilor. Si astfel creati machiajul perfect pentru ochi verzi.

Mergi cu incredere pe nuante pastelate, discrete, care iti vor contura un look natural. Noi iti recomandam roz, galben sau albastru. Poti folosi si culori calde, precum maro inchis sau brun roscat, mai ales daca ai ochii de un verde mai inchis. Si nuantele inchise – rosu, mov, visiniu – te ajuta sa ai o privire intensa.

Daca vrei sa iesi si mai mult in evidenta, fie ca esti invitata la o petrecere sau ca esti chiar tu mireasa, adauga putina stralucire pe pleoapa de sus sau in coltul intern al ochiului, folosind auriu. Aceasta nuanta e potrivita si daca ai o combinatie a ochilor de caprui cu verde.

Machiaj de zi pentru ochii verzi

Pentru orice tip de machiaj, asigura-te ca ai fata curata si hidratata, pe care poti sa aplici apoi un BB cream. Ocupa-te de rutina zilnica, pas cu pas, pentru a te bucura de o piele sanatoasa.

Chiar daca este un machiaj natural de zi, poti sa iesi din tipare si sa te mandresti cu ochii tai verzi. Incearca nuante de maro deschis, galben sau roz pastelat si foloseste un rimel de culoare inchisa, care sa iti scoata in evidenta si genele. Sigur ca poti merge si pe varianta simpla: tus si rimel. Este cel mai rapid, practic si iti accentuezi si verdele irisului.

Machiajul de seara

Cand vine vorba de un machiaj de seara, pentru ochii verzi, cele mai potrivite culori sunt maro inchis, mov, violet sau auriu. Poti merge lejer pe un smokey eyes, tinand cont de faptul ca, daca iti scoti in evidenta privirea, trebuie sa alegi o culoare deschisa pentru buze.

Nu folosi produse in exces – prea multa cantitate de fard de pleoape sau rimel nu face decat sa altereze machiajul. Daca ai produse profesionale, de cea mai buna calitate, o simpla aplicare va fi de ajuns. Aceasta regula se aplica si atunci cand iti cureti fata cu un gel spumant sau cand aplici crema hidratanta sau fondul de ten.

Nu uita sa te demachiezi la finalul serii, sa-ti hidratezi pielea cu un ser nutritiv si o crema de noapte.

Cum sa compui o trusa potrivita ochilor tai verzi

Pentru a avea trusa potrivita pentru ochii tai verzi, concentreaza-te sa gasesti produse calitative. Exista o multime de culori, care pot sa te atraga, insa, pe langa nuanta irisului, trebuie sa tii cont si de pigmentul pielii si de culoarea parului.

De regula, culorile inchise accentueaza si mai mult ochii verzi. De aceea, iti recomandam sa ai in vedere o trusa care sa contina culori precum purpuriu / pruna sau maro.

Poti folosi cu incredere si rosu, auriu, orange sau piersica. De mare ajutor iti vor fi pensulele, asa ca asigura-te ca achizitionezi pensule de la branduri de renume, care nu se vor distruge de la prima utilizare si care te vor ajuta sa obtii blendingul perfect.

Retine ca in fiecare zi ai sansa de a straluci si de a-ti pune in valoare trasaturile la care tii cel mai mult. Ai la dispozitie o varietate de produse profesionale, trebuie doar sa faci alegerea potrivita!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.