Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Machiajul smokey eyes pas cu pas

Machiajul smokey eyes pas cu pas

Smokey eyes este cel mai indragit machiaj, poate pentru ca acesta nu se demodeaza niciodata. Aerul de diva si postura de femeie puternica este data si de tehnica potrivita, care reda un machiaj sofisticat, dar impecabil si o privire de neuitat.

Aplica o baza de fard de pleoape

Ca la orice machiaj, dupa curatarea tenului , aplica o crema hidratanta si un primer, care sa-ti fixeze foarte bine fardul de pleoape, iar tu sa nu ai griji in ceea ce priveste rezistenta make-up-ului.

Dupa ce aplici si fondul de ten potrivit tenului tau, alege un fard de pleoape de buna calitate, de preferat o nuanta deschisa, nude, pe toata pleoapa superioara pe post de baza de fard de pleoape Kryolan, Ardell.

Alegerea si aplicarea culorilor

Culorile inchise, care sa fie potrivite si nuantei ochilor tai, sunt cele care dau tonul machiajului smokey eyes.

In continuare, ai nevoie sa ai la dispozitie o paleta de farduri de pleoape in nuante neutre, de exemplu gri, negru, maro.

Daca ai in cap un make-up mai excentric pentru un anume eveniment, poti folosi si sclipici sau poti merge pe un machiaj cu auriu, de exemplu.

Aplica prima nuanta aleasa pana in pliul ochiului, dar si pe pleoapa inferioara. Cu ajutorul unei pensule pentru ochi, foloseste o nuanta mai inchisa pe pleoape mobila a ochiului si sub linia genelor inferioare. Foloseste miscari de du-te-vino pentru a uniformiza culorile.

Daca ai ochii albastri, mergi pe bronz, cupru, sau violet, iar daca ai ochii verzi, foloseste cu incredere maro inchis sau brun roscat. Pentru ochii maro sau caprui, aproape orice nuanta vine manusa. Noi recomandam maro sau chiar negru.

Aplica o linie eleganta de tus de ochi

Acum e momentul in care trebuie sa trasezi cu atentie o linie fina pe pleoapa superioara, pentru a contura si mai bine machiajul. Folosete un tus de calitate, care sa scoata in evidenta forma ochilor.

Finalizeaza cu mascara sau gene false

Pentru un look dramatic, foloseste o mascara profesionala, care sa dea volum genelor sau aplica gene false de calitate. Nu uita sa-ti conturezi si sprancenele si sa folosesti un ruj deschis la culoare, de preferat o nuanta nude.

Tips & tricks

  • Pentru un look sic si o fata stralucitoare, aplica iluminatorin colțtul interior al ochiului si imediat sub arcada.
  • Foloseste un sablon pentru make-up daca iti e mai usor sa duci la bun sfarsit machiajul.
  • Pentru o mai mare luminozitate si pentru a da impresia de ochi mari, foloseste un creion alb pe linia umeda a ochilor.
  • Daca ai ochii departati, smokey eyes este machiajul perfect pentru tine. Alege nuante medii, pe care sa le adaptezi culorii tenului, irisului si parului.
  • Daca ai ochii apropiati, foloseste o nuanta de fard deschisa in coltul intern si fa un blend perfect cu alte culori din aceeasi gama, spre coltul exterior.
  • Pentru un machiaj de zi, specialistii recomanda nuante de bej-brun, iar pentru seara culori inchise, precum negru, bleomarin, aubergine, mov, verde inchis, marsala, gri antracit etc.
  • Nu te grabi si nu uita ca esti perfecta!

Acum esti gata sa fii seducatoare si eleganta in acelasi timp. Nu-ti ramane decat sa zambesti si sa pasesti cu incredere, ca un star de Hollywood!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.