Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Modele de coafuri pe care le poti face acasa

Modele de coafuri pe care le poti face acasa

Fie ca ai un eveniment important sau ca ai un timp scurt in care trebuie sa te coafezi rapid, iti poti crea propriul tau salon, la tine acasa. Ai nevoie de putina indemanare si de multa creativitate. Noi venim cu cateva sugestii care te vor inspira pentru cele mai reusite coafuri.

Produse, instrumente si accesorii necesare

Agrafe de par, elastice, perie, ondulator, placa de par. Cu siguranta toate acestea exista deja in jurul tau, acasa. Daca esti pasionata de coafuri, sigur ai un intreg arsenal, cu diferite accesorii de par, in functie de preferinte – coronite simple sau cu perle, clame cu pietricele sau bandane de par.

Pentru ca parul tau are nevoie de ingrijire, mai ales daca te coafezi des, ai grija ca in sertarasul tau de produse sa nu-ti lipseasa, pe langa samponul, balsamul si uleiul de par si produse de styling, de la spray protector, pudra sau spuma de par pana la fixativ sau ceara de fixare.

Pentru a fi o Xperta in coafuri, urmeaza sfaturile de mai jos.

  • Cumpara-ti doar produse de calitate, pentru a obtine rezultatul potrivit.
  • Descurca-ti mereu parul, inainte sa-l speli, cu o perie profesionala, care sa nu rupa firul de parul.
  • Foloseste produse de ingrijire specifice parului tau, care sa-l ajute sa-si mentina sanatatea.
  • Urmareste ofertele pentru accesoriile de par, de la perii, pana la aparate si produse de ingrijire si styling.
  • Nu incarca parul cu o cantitate mare din produsele de coafat. Citeste cu atentie instructiunile, pentru a folosi produsul asa cum trebuie.

Coafuri pentru par scurt

Daca ai o fata alungita sau patrata, cel mai probabil ai mers pe o tunsoare scurta. Multi ar spune ca viata este mai usoara cu parul scurt. Insa si acesta are nevoie de o atentie deosebita. Asa ca aranjeaza-ti-l dupa bunul plac. Iata cateva idei.

Pixie cut este o coafura care se aranjeaza foarte usor. Ai nevoie doar de o mana energica, de un pieptene de tapat si de produse de styling profesionale.

 

Bobul este in tendinte de foarte mult timp, fie ca este simplu sau in scari.

 

Parul scurt poate fi si ondulat, asa ca ia ondulatorul si incearca cateva bucle! Vei iesi sigur din tipar!

Pentru mai multe idei, cauta coafurile lui Audrey Hepburn, Rihanna sau Victoria Beckam.

Coafuri pentru par mediu

Iti poti coafa parul mediu simplu si natural, doar cu ajutorul unei perii profesionale si a unui ulei de par, care-ti va lasa parul matasos si aranjat.

Daca vrei un par drept, alege o placa de par care sa nu iti lezeze parul si care sa-l lase lucios, fin si sanatos. Iti poti aranja varfurile inspre exterior, astfel incat sa-i dau o allura chic. Alege un spray de styling pentru un plus de stralucire.

Poti merge si pe bucle lejere, daca vrei sa te bucuri de onduleuri vaporoase. Daca vrei sa ai parul prins, poti merge pe un coc lejer sau o coada de cal.

Apeleaza si la diferite moduri de a-ti impleti parul, de la cele mai simple, pana la cele mai sofisticate, de zi sau de seara. Poti adauga cateva accesorii, precum agrafe, bentite sau esarfe, pentru a-ti personaliza look-ul. Sunt in trend in 2021!

Kim Kardashian, Selena Gomez sau Margot Robbie sunt cateva dintre vedetele cu cele mai tari modele de coafuri pentru par mediu.


Coafuri pentru par lung

Impletiturile, simple, de sirena sau fishtail, sunt cele mai apreciate coafuri ale celor cu parul lung. Sigur ca, datorita lungimii, poti incerca foarte multe idei de coafat, de la par prins, simplu sau cu accesorii la moda, bucle lejere si coc elegant, la coafuri retro sau vintage.

Daca parul tau este voluminos si lung, incearca coafura tip Barbie, acele onduleuri fixate de la jumatatea lungimii parului.

Inspira-te din imaginile si interviurile cu Vanessa Hudgens, Ashlee Simpson sau Angelina Jolie pentru aranjarea parului.

Alege o coafura care te face sa te simti bine in pielea ta. La Xpert Beauty, iti punem la dispozitie produse de top, profesionale, care sa te ajute sa creezi cele mai frumoase coafuri, direct de la tine de acasa.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.