Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Remedii pentru unghii exfoliate

Remedii pentru unghii exfoliate

Sa fii ingrijita inseamna, de fapt, sa te respecti pe tine insati si sa faci tot ce poti pentru a arata minunat in fiecare zi, din cap pana-n picioare. Asta inseamna un par stralucitor, un ten plin de vitalitate si unghii sanatoase.

Cu toate acestea, uneori intampinam diferite situatii, pe care, daca le tratam cu atentie si cu produsele profesionale potrivite, le putem gestiona excelent. Un astfel de exemplu este exfolierea unghiilor.

De ce se exfoliaza unghiile. Cauze

Unghiile friabile ne transmit cateva semne, pe care ar fi bine sa le luam in considerare:

  • Anumite boli inflamatorii pot afecta unghia, acestea schimbandu-si si culoarea in aceste cazuri. Vizita la un specialist este de bun augur.
  • Afectuni legate de tiroida, diabetul, utilizarea pe termen lung a anumitor medicamente sau un deficit de minerale sunt alte cauze ale exfolierii unghiilor.
  • Menopauza aduce cu sine, odata cu schimbarile hormonale, si un deficit de lipide, care poate face unghia sa sufere.

De asemenea, e important sa fii atenta la urmatoarele situatii:

  • Daca mainile tale, respectiv unghiile sunt expuse in mod frecvent la apa, acestea pot deveni fragile.
  • Folosirea unor produse de curatenie sau chiar a unora de igiena, ce contin substante care pot ataca unghia.
  • Aplicarea gelului de unghi sau a ojei semipermanente afecteaza unghia.
  • Daca ai un tic si iti rozi unghiile, acestea pot suferi.

Este important sa identifici cauza, pentru a putea lua actiune si a avea grija ca unghiile tale sa-si recapete sanatatea.

Tratamente pentru unghii exfoliate

Desigur, specialistii recomanda cateva tratamente care te pot ajuta sa scapi de unghiile despicate. Ia-ti timp sa ai grija asa cum se cuvine de unghiile tale.

La XpertBeauty gasesti o gama variata de produse profesionale, de la branduri de renume, care-ti vor face viata mai usoara. Arunca o privire AICI, vezi ce intaritoare / lacuri pentru unghii iti fac cu ochiul si intreaba un expert din echipa nostra care ar fi cea mai buna alegere.

Ingrijirea unghiilor casante si exfoliate

Recuperarea sanatatii unghiilor poate avea o durata diferita, de la om la om si nu exista un remediu secret sau ”cel ma bun” produs. Este posibil sa astepti ceva timp pana cand unghiile tale nu vor mai avea textura unei foi de ceapa sau, pur si simplu, ca prin miracol, este posibil ca unghia sa se refaca destul de repede.

Este preferabil sa ajuti unghiile si din interior, mai precis sa consumi alimente care ajuta la intarierea unghiilor: carne, lactate, cereale integrale, fructe de mare, legume, oua, migdale.

In plus, este esential sa renunti la manichiura semipermanenta sau la cea cu cel o perioada si sa mergi, cel putin un timp, pe o manichiura clasica, de preferat cu unghiile taiate foarte scurt, pentru ca ele sunt moi si subtiri deja. Si neaparat sa folosesti manusi de unica folosinta atunci cand intri in contact cu produse daunatoare pielii si unghiei.

Da un moment de respiro unghiei tale, cel putin o luna si vei vedea rezultatele. De asemenea, foloseste o crema hidratanta, care ajuta unghia sa se refaca si sa nu mai fie crapata.

Ia-ti adio de la unghii deteriorate, impreuna cu vitaminele necesare corpului, cu produsele profesionale, in urma carora vei avea din nou unghii tari si sanatoase!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.