Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Rujul rosu, mereu in trend

Rujul rosu, mereu in trend

Esti o #BeautyLover, asa ca stii si tu ca buzele transmit, de cele mai multe ori, mai mult decat vorbele. De aceea, e important sa le acordam atentie si sa le ingrijim, de la un scrub potrivit si hidratare, pana la un machiaj potrivit trendului. Si pentru ca stim ca-ti place sa fii mereu la moda, afla ca poti folosi mereu un ruj rosu, indiferent de ton, pentru ca acesta nu se demodeaza niciodata.

Machiajul cu ruj rosu

Unui machiaj de zi sau de seara ii vine manusa un ruj rosu, cu nuante potrivite tenului tau, dar si culorii parului si al ochilor.

Orice ritual de make-up are ca prim pas curatarea tenului si hidratarea acestuia. Foloseste produse profesionale, care te ajuta sa ai o piele sanatoasa si luminoasa. Crema de fata, primerul, fondul de ten, rimelul si rujul sunt elementele de baza pe care trebuie sa le ai in gentuta ta de machiaj. Sigur ca orice machiaj este complet daca aplici pudra, care sa-ti fixeze make-up-ul si un blush, care sa ti-l contureze.

Machiajul ochilor si al buzelor trebuie sa fie direct proportional, astfel incat sa confere chipului tau un look complet. Daca optezi pentru un ruj rosu, poti alege doar un tus sau un creion de ochi si in cateva minute, machiajul tau este gata! Daca vrei sa folosesti si fard de pleoape, asorteaza-ti culoarea cu cea a ochilor si a parului si tine cont de nuanta de rosu a rujului pe care vrei sa-l aplici.

Nuante de ruj rosu

Exista o paleta variata de nuante ale unui ruj rosu. Indiferent ca este lucios, mat, sidefat, cu particule stralucitoare, indiferent ca preferi un ruj lichid cremos sau un luciu de buze, ai de unde alege - de la roz, portocaliu, auriu, pana la fucsia, mov sau chiar burgundy.

Daca ai un ten in tonuri calde, mergi cu incredere pe un ruj rosu cu accente portocalii, coral, aurii sau maro.

Daca stii ca tenul tau este are o nuanta rece, ti se potriveste un ruj rosu cu subtonuri albastrui, mov, roz sau de culoarea cireselor sau a macului.

Esti cea mai norocoasa daca ai un ten neutru, pentru ca poti folosi orice nuante de rosu.

Cum alegi un ruj rosu potrivit tie

Rujul potrivit inseamna o textura adecvata tenului tau si o nuanta care se integreaza perfect cu look-ul tau. Un lucru este insa valabil pentru orice #BeautyLover: rujul pe care-l alegi trebuie sa fie de calitate, rezistent si hidratant. Meriti asta!

Daca ai parul blond, orienteaza-te pe nuante de roz neon sau piersica, pe zi, iar pentru machiajul de seara poti alege un ruj rosu aprins. Daca esti satena, uita-te dupa nuante de caramiziu, fucsia sau chiar nuante de mov. Parul brunet merge mana-n mana cu orice nuanta de ruj rosu, insa nu uita sa ai in vedere si tinuta pe care o porti.

Pentru ochii negri sau caprui, specialistii recomanda rujuri cu pigment rosu intens. Daca ai ochii verzi sau albastri, orienteaza-te pe nuante de oranj, lila, roz.

Nu-ti face griji daca nu nimeresti din prima nuanta. Tot ce tine de machiaj se invata si, in plus, la XpertBeauty iti punem la dispozitie o varietate de produse profesionale, asa ca ai de unde sa alegi. Mai mult decat atat, consultantii nostri in make-up te pot sfatui, astfel incat sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Vino la noi in magazine si convinge-te!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.