Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

STEAMPOD 3.0 - Placa profesionala pentru posibilitati infinite de styling

STEAMPOD 3.0 - Placa profesionala pentru posibilitati infinite de styling

Stim ce gandesti! Daca ai parul drept, ti l-ai fi dorit ondulat sau chiar cret! Daca mama natura te-a inzestrat cu un par cret, ai da orice sa-l fi avut drept. De astazi, nu mai trebuie sa-ti faci griji si sa te chinui cu multe aparate pe care le folosesti pentru coafuri diferite. Si asta pentru ca Steampod de la L'Oréal e fix ce ai nevoie pentru orice zi, orice petrecere sau activitate si orice idee de look ai!

Ce este Steampod

Este prima placa de styling patentata ce-ti va transforma parul si va pastra sanatatea acestuia cu pana la 91%* mai mult. Firele de par nu vor mai fi deteriorate, ci vor radia de stralucire, iar look-ul tau va capata un aer si mai chic!

Descopera Magia Steampod-ului

Poate te intrebi ce este atat de fantastic la Steampod. Iti dezvaluim imediat. Aceasta placa profesionala are o concentratie de aburi de 0,8g/min, ceea ce inseamna ca parul tau nu este atacat de caldura.

O rezistenta mare de acoperire anodizata, ergonomie fantastica - 14% mai subtire, 37% mai usor vs. Steampod 2.0 – te ajuta sa obtii bucle perfecte, fara batai de cap, fara sa ai parul incurcat. Si asta pentru ca Steampod are un pieptan integrat care tine parul in loc pentru o manevrare usoara. Noua placa profesionala are un rezervor de apa cu o autonomie de coafare pentru 192m de par si un control termic inteligent - 3 setari de caldura de la 180° la 210° si un control de caldura constant & automatic: 2x/sec.

Tip: Folositi doar apa demineralizata!

Ce este nou la Steampod 3.0

Pentru ca schimbarile sunt benefice, mai ales cand vine vorba de frumusete, si imbunatatirea produselor profesionale ocupa un loc aparte. Tocmai de aceea, marile branduri vin cu produse si mai bune, si mai eficiente, mai ergonomice pentru clienti, pentru ca acestia merita instrumente premium.

Respectul fata de clienti inseamna sa asculti feedback-ul lor, sa-l iei in considerare si sa pui in aplicare metode prin care sa le faci viata mai usoara. Acesta este si rolul Steampod, iar rezultatele sunt extraordinare: aparatul este usor de folosit, usor de transportat, iar datorita cordonului rotativ, buclele sunt mai usor de creat si parul este indreptat cat ai zice Steampod.

Steampod 3.0 vs Steampod 2.0

Daca te intrebi de ce ti-ar fi mai util Steampod 3.0 fata de varianta 2.0, iata raspunsul:

  • Are rezervorul de apa in interior, fata de Steampod 2.0, care-l are in exterior. Asadar, adio scurgeri de apa!
  • Are cordon rotativ, ceea ce face ca buclele sa fie create mai usor.
  • Este cu 37% mai usor si cu 14% mai subtire.
  • Emitere exclusiva de aburi: Vaporii de caldura se afla intre pieptan si lungimile placii, practic concentratia de aburi este mai mare si acestia nu se pierd deloc!

Fata de alte placi, Steampod 3.0 se detaseaza deliberat prin faptul ca ai un par neted (de doua ori mai neted!) si cu pana la 91% mai putin deteriorat - lucruri dovedite in urma testelor instrumentale efectuate.

Cum se foloseste Steampod 3.0

E foarte simplu! Iti poti aranja parul foarte usor si mult mai repede. De data aceasta, tu vei fi prima care va fi gata pentru a iesi in oras!

Iata pasii:

  • Umple rezervorul cu apa demineralizata
  • Pui la loc suportul de apa.
  • Porneste aparatul si seteaza temperatura. Tip: pentru un par subtire, recomandam 180°C, iar pentru un fir mai gros 210°C
  • Asteapta pana cand licaritul se opreste.
  • Aplica un produs cu protectie termica
  • Alege o sectiune subire de par
  • Urmareste tutorialele Steampod si alege coafura: bucle, par drept sau ondulat.
  • Pentru finisare si un par mai stralucitor, adauga uleiul 10 in 1 Absolut Repair de la Serie Expert.

Bucle ca la Hollywood, lejere sau cu volum, efect de par coafat sau natural, 2-waves sau par glossy – le poti avea pe toate cu noua placa profesionala Steampod. Uita de parul indisciplinat, de bucle nereusite sau de par carliontat care nu se indreapta asa cum ti-ai dori. Incearca noua placa profesionala de styling Steampod si bucura-te de o transformare instanta!

*TEST INSTRUMENTAL DUPA 15 APLICARI VS. STEAMPOD 3.0 FARA PIEPTAN SI ABURI

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.