Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Tendinte in machiaj in 2021

Tendinte in machiaj in 2021

Schimbarile din 2020 au avut efect si asupra rutinei noastre, mai ales ca mare parte din timp l-am petrecut acasa, iar masca de protectie nu ne-a fost de mare ajutor, atunci cand vine vorba de machiaj. Asadar, contextul actual face ca machiajul din 2021 sa se concentreze mai mult pe partea superioara a fetei, mai precis pe ochi si pe sprancene.

Baza de machiaj

Chiar daca in lumina reflectoarelor va fi partea de sus a fetei, asta nu inseamna ca trebuie sa pui pe pauza rutina zilnica de curatare si hidratare a intregului ten. Astfel, inainte de orice tip de machiaj, asigura-te ca te-ai spalat pe fata cu un gel spumant, adecvat tenului tau, ca ai aplicat crema de fata hidratanta, cu SPF. Foarte important este sa nu uiti de baza de machiaj, special conceputa pentru pregatirea tenului inainte de aplicarea machiajului, pentru ca acesta sa reziste intreaga zi.

Informeaza-te, in functie de tenul pe care-l ai si alege cel mai bun primer pentru fata ta. Fie ca are textura aerata, fie ca e gel sau sub forma de crema matifianta sau iluminatoare, alege un produs profesional, care sa hidrateze pielea si care sa aiba, de preferat, factor de protectie.

Continua machiajul cu aplicarea fondului de ten sau, dupa preferinte, a unei BB cream.

Machiajul ochilor: eyeliner si farduri in culori intense

Anul acesta se pune accentul pe ochi si se poarta culorile puternice. Asta inseamna ca trebuie sa pregatesti trusa de machiaj, care sa aiba farduri de pleoape irezsitibile, culori electrice, nuante tari si sa le combini in functie de cromatica ochilor, a tenului si a parului.

Pentru trendurile de primavara-vara, specialistii recomanda culori precum albastru, roz, piersica sau culoarea maslinei. Cu siguranta si trendul pentru toamna-iarna va pastra aceeasi linie ca si anul trecut, cand culorile preferate au fost cele pamantii, tonuri de galben, portocaliu, verde sau mov.

Din trusa de machiaj nu trebuie sa lipseasca eyeliner-ul. Fii indrazneata in 2021 si incearca nuante colorate, daca se potrivesc culorii irisului. Scoate-ti in evidenta privirea si contureaza-ti ochii, astfel incat sa ai un look fantastic, chiar daca ai si masca de protectie. Incearca celebrul machiaj de tip cat eyes si nu vei trece neobservata.

O sa fii bucuroasa cand o sa auzi ca si anul acesta se poarta smokey eye, probabil pentru ca e un trend care nu se va demonda niciodata. Poti sa folosesti clasicul negru sau nuante inchise, mai blande, pentru a-ti pune ochii in lumina reflectoarelor.

Nu uita de sprancene, pentru a-ti contura look-ul perfect. Foloseste un creion sau un fard de sprancene , care sa se potriveasca cu machiajul ochilor, dar si cu nuanta parului si tenului tau. Poti apela si la un specialist din salon, care sa creeze cele mai frumoase sprancene pentru tine.

Gene accentuate

Ofera pronfunzime privirii tale si incheie machiajul cu un rimel, care sa redea alungire, volum si densitate. Sigur ca poti apela si la extensiile de gene. Recomandarea noastra este sa folosesti gene false profesionale, pe care le poti achiziona de la branduri de renume si le poti aplica direct la tine acasa. Poti, de asemenea, sa apelezi si la saloane de specialitate, care te vor sfatui in privinta celor mai potrivite gene pentru tine.

Machiajul buzelor

Ai sa spui ca nu mai trebuie sa avem grija de buze, daca le ascundem sub masca. Indiferent de momentul zilei sau de reguli impuse, buzele trebuie tratate cu grija, hidratate si protejate. E de ajuns sa aplici un balsam de buze, hidratant, cu SPF. Noi iti recomandam sa ai in gentuta si un ruj delicat, de o nuanta deschisa, care sa vina in completarea machiajului ochilor, pentru ca iti vei dori sa ai un zambet delicat si un machiaj intact, atunci cand iei masa in oras, de exemplu.

Sfatul nostru este sa profiti de orice provocare si s-o transformi in ceva benefic pentru tine, pentru tenul tau, pentru starea ta de bine. Transforma tendintele pentru make-up in 2021 in favoarea ta. Trebuie doar sa ai in desaga produse de calitate, profesionale si sa stii, in fiecare zi, ca esti frumoasa.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.