Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Top 10: fond de ten pentru ten sensibil

Top 10: fond de ten pentru ten sensibil

Cel putin o data in viata te-ai confruntat cu probleme ale tenului si suntem aici sa iti spunem ca te intelegem. Si noi am trecut prin asta. Se poate insa ca acestea sa nu fi fost trecatoare si inca sa le mai ai. Parte din noi suntem acolo.

Tocmai de aceea am ales sa abordam acest subiect, al fondurilor de ten pentru tenul sensibil, si sa venim cu recomandari testate personal. Cu toate ca, probabil, ai unul pe care il folosesti de multa vreme, noi iti recomandam sa testezi si altele noi din cand in cand. Se poate sa ai o surpriza si sa gasesti cel putin unul care ti se potriveste si mai bine.

Problemele cu care poti sa te confrunti nu sunt aceleasi pentru toata lumea si la fel nici produsele cosmetice. Trebuie sa gasesti un fond de ten foarte bun si mai ales care sa se potriveasca problemei cu care te confrunti.

Produsele profesionale le poti cumpara acum oricand, nu mai trebuie sa te zbati si sa umbli in 1000 de locuri pentru a-ti fi accesibile. Le gasesti la noi, atat in magazinele fizice, cat si online.

Caracteristicile tenului sensibil

Tenul sensibil este o particularitate cu care te nasti sau care se dezvolta de-a lungul timpului din diferite cauze: stil de viata, expunere la anumite substante din mediul inconjurator, mediul in care locuiesti sau iti petreci timpul etc.

Cele mai intalnite caracteristici ale tenului sensibil sunt:

- iritatii si roseata (cuperoza) apar, sau de-a lungul timpului fara o cauza anume, sau ca reactie la produsele de ingrijire folosite, sau la conditiile meteo extreme - foarte frig sau soare prea puternic ce arde tenul si pielea in general.

- uscaciunea care este datorata unei bariere cutanate slabe si face pielea sa fie mai sensibila la factorii externi;

- schimbarile climatice aduc cu ele diverse reactii asupra tenului, iar pe cel sensibil acestea se simt si mai puternic.

- unele persoane au vase de sange vizibile, lucru care duce la o roseata accentuata si, de cele mai multe ori, inestetica.

Pe scurt, tenul sensibil este un ten reactiv la tot ce vine in contact cu el. Acum, ca am identificat parte dintre problemele cu care te poti confrunta cu tenul tau, venim si cu solutii de fond de ten care sa te ajute sa le acoperi si, de ce nu, diminuezi.

Cele mai bune fonduri de ten pentru ten sensibil

Tenul sensibil are nevoie de o mai mare atentie, atat cand vine vorba despre produsele de ingrijire, cat si atunci cand vorbim despre cele de machiaj. Tocmai de aceea, dorim sa iti prezentam 10 fonduri de ten care sa te ajute pe acest drum. Ele sunt testate de noi si si-au indeplinit roul cum trebuie. Nu uita, insa, ca fiecare persoana este diferita. Daca ai dificultati in a gasi unul potrivit tie, poti sa intrebi si un medic dermatolog care este cea mai buna optiune.

Fond de ten Kryolan Ultra Foundation cu oglinda

Este perfect pentru machiajul de corectare, deoarece are o acoperire mare si are o textura cremoasa. Efectul matifiant il face perfect, atat pentru machiajul de ocazii speciale, cat si pentru cel de zi de zi, oferind un aspect natural.

Fond de ten Guinot Youth Time cu efect de intinerire

Contine acid hialuronic, ce ajuta la estomparea ridurilor superficiale si astfel te vei simti mai bine cand te uiti in oglinda. Mai are in compozitie si ceai verde si vitamina E, care neutralizeaza efectele neplacute ale razelor solare.

BB Cream Missha Perfect Cover SPF42

BB creamul este de multe ori folosit pentru a inlocui fondul de ten. Acesta acopera imperfectiunile tenului si, mai mult decat atat, contine si SPF care iti va proteja tenul de efectul nociv al razelor solare.

BB Cream Dr Babor Cleanformance SPF 20

Un alt BB Cream deosebit de apreciat, cu acoperire medie si SPF este cel de la Barbor. Acesta ofera pielii un aspect neted si natural in acelasi timp. In plus previne si imbatranirea precoce datorita extractului de coaja de copac pe care il contine.

Fond de ten Andreia Spotlight

Este potrivit pentru mai multe tipuri de ten, oferind acoperirea pe care ti-o doresti, in functie de cate straturi aplici. Cu toate acestea, efectul va fi mereu unul natural si radiant.

Fond de ten Oulac Skin To Skin Foundation

A fost special conceput pentru a nu incarca tenul si pentru a oferi un aspect natural si catifelat, in acelasi timp. Avand in compozitie unt de shea si aloe vera, poti sa fii sigura ca pielea ta va fi si hidratata corect cat timp il vei purta.

Fond de ten Mat Ardell Beauty Photo Face

Are o acoperire medie si nu se oxideaza pe ten la fel cum fac unele de tip mass-market. Mai mult decat atat, fata ta va fi mereu pregatita pentru o sedinta foto, fie ea improvizata sau profesionala.

Fond de ten Babor Collagen Deluxe

Cu toate ca este putin mai scump decat celelalte prezentate, iti garantam ca acest fond de ten este impecabil, la fel cum va fi si fata ta dupa ce vei incepe sa il folosesti.

Fond de ten Kryolan Ultra Fluid

Are o textura fluida si mentine un aspect natural al machiajului. Recipientul in care se afla a fost conceput in asa fel incat sa poti sa faci o aplicare igienica, cu ajutorul pompitei.

Fond de ten Kryolan Ultra Foundation Trio A

Este unul dintre preferatele make-up artistilor deoarece pot sa combine cele trei culori pe care le contine pentru a ajunge la aceea speciala care se potriveste fiecarui ten in parte. Cu siguranta il vei iubi si tu!

Idiferent de brandul pe care il alegi, fii atenta sa se potriveasca tenului tau si, mai mult decat atat, alege unul care sa fie rezistent la transfer. Astfel vei sta fara griji oricand il vei purta!

Credite foto:

https://unsplash.com/photos/