Ai Extra 15% Discount la achizitii de minim 299 lei cu codul EASTER

Top 10 rujuri nude

Top 10 rujuri nude

Pentru orice tip de machiaj, exista cateva produse pe care trebuie sa le ai in gentuta de machiaj. Si pentru ca anul acesta, accentul cade pe ochi, ne putem indrepta atentia catre rujuri discrete, dar de efect, care completeaza armonios machiajul, de zi sau de seara.

Cum alegi nuanta de ruj, in functie de ten

Diferenta dintre natural si nude este ca la prima vorbim despre aceeasi nuanta cu buzele tale, iar nude inseamna aceeasi culoare cu pielea ta.

Tine cont de subtonul pielii tale atunci cand iti alegi rujul. Daca ai un subton cald, ti se vor potrivi nuantele calde de culoare si pentru ruj (bazele de piersica, portocaliu, rosu corai, maro, cupru, bronz, auriu). Daca ai un subton rece al pielii, alege si pentru ruj o nuanta rece (bazele de roz, ciclame, mov, gri, albastru, argintiu).

Ombre, de ce nu? Inchis in exterior, deschis in interior – mareste, confera volum sau inchis in interior, deschis spre exterior – micsoreaza, subtiaza buzele.

Este foarte important sa-ti asortezi rujul in functie de nuanta tenului, astfel incat culoarea perfecta a rujului sa fie cea potrivita pentru conturarea chipului tau. Sigur ca trebuie sa iei in considerare si culorile folosite la make-up-ul ochilor, nuanta irisului, dar si tinuta. Look-ul final trebuie sa fie unul intact.

Daca ai un ten deschis, mergi cu incredere pe nuante de rosu sau tonuri de roz. Dar cel mai simplu este sa alegi un ruj nude, cu nuante de piersica.

Daca ai un ten inchis la culoare, creol/masliniu, movul si rozul sunt alegeri foarte bune. Daca mergi pe un machiaj natural, alege un ruj nude in nuante de caramel.

Daca tenul este are o culoare medie, poti folosi tonuri de maro, de exemplu. Si in cazul acesta, un ruj nude este o alegere potrivita.

Fie ca alegi un ruj mat, sidefat sau un gloss cremos, pune-ti in valoare buzele, asa cum merita! Nu uita ca si buzele tale au nevoie de un scrub, asa ca ingrijeste-le asa cum se cuvine cu cele mai bune produse profesionale. De asemenea, un creion de buze in subtonurile rujului tau, te va ajuta sa-ti conturezi si mai bine buzele.

Top rujuri nude

Pentru a fi sigura ca ai un aspect complet, perfect si de efect, foloseste produse de renume, rezistente, care au o textura adecvata tipului tau de ten.

Rujurile nud au fost una dintre cele mai populare tendinte de machiaj. Nu exista nimeni caruia sa nu ii plac aceste rujuri nud, foarte utile!

Rujurile de buze nud vor oferi o armonie naturala in culoarea pielii. Pentru primul pas, incadrati-va usor buzele cu o nuanta de ruj mai inchisa din exterior, apoi aplicati rujul de culoarea buzelor. Astfel, linia intunecata a buzelor iti va face buzele sa para mai pline, creand o umbra pe linia buzelor.

Daca preferati un aspect intens in machiajul ochilor sau machiajul pielii, rujurile nud sunt ideale pentru a adauga echilibru machiajului! Folosirea unui ruj cu machiaj smokey, in special in tonuri negre si maro, iti va arunca buzele in fundal si va face ochii sa se concentreze.

Daca doriti ca rujul nud sa ramana ireprosabil pe buze, ar trebui sa va exfoliati buzele.

Principalul efect pe care il creeaza machiajul nud este naturalete maxima. Majoritatea femeilor cred in mod gresit ca rujul in acest caz trebuie sa fie colorat. De fapt, paleta nude este foarte diversa, iar printre o gama larga de nuante puteti alege produse cosmetice pentru orice tip de piele si aspect.

Am ales pentru tine cele mai bune rujuri nude de la cele mai mari branduri celebre.

  1. Ruj Lichid Ardell Beauty Vinyl Vixen Kinky Nude
    Are o formula cremoasa, intens pigmentata, ce se usuca in tonuri lucioase. Incearca acest tip de ruj daca vrei sa ai buze voluptoase si in trend.
  2. Ruj Ardell Beauty Hydra Nude You Stay
    Este un ruj hidratant, cu acoperire mare, ce lasa un aspect de buze pline si lucioase.
  3. Ruj De Buze Kryolan Lipstick Sheer UMA
    Ofera un aspect elegant buzelor si, datorita continutului crescut de vitamina E, acest ruj hidrateaza buzele.
  4. Luciu De Buze Kryolan High Gloss Crystal Rose Cu Pigmenti Din Perle
    Este un luciu de buze special dezvoltat, cu pigmenti speciali pe baza de Mica, ce ofera buzelor o stralucire extraordinara.
  5. Luciu De Buze Kryolan High Gloss Princess
    Un luciu de buze care te tine in pas cu moda si confera allura de printesa, datorita pigmentilor din perle pe care ii contine.
  6. Luciu De Buze Kryolan High Gloss Silver Cu Pigmenti Din Perle
    Radiaza si mai mult, folosind acest luciu de buze, pe care il poti folosi aplica pentru un plus de stralucire sau il poti folosi si cu alte produse, pe gustul tau. Buzele tale sunt pe maini bune cu Kryolan.
  7. Luciu De Buze Grande Cosmetics GrandeLips Hydrating Cashmere Buff
    Este infuzat cu un cocktail hranitor de Volulip si acid hialuronic pentru o hidratare instanta si de lunga durata. Luciul are o nuanta de bej, insa aspectul final este dat si de culoarea naturala a buzelor.
  8. Luciu De Buze Grande Cosmetics GrandeLips Hydrating Pale Rose
    Acest luciu de buze ofera volum instant in 3-5 minute si hidrateaza zonele uscate. In plus, daca este folosit de 2 ori pe zi timp de 30 de zile, vei observa o crestere semnificativa a volumului buzelor.
  9. Luciu De Buze Grande Cosmetics GrandeLips Hydrating Clear
    Poate fi folosit si cu alte produse de buze. Apasa pe fundul tubului GrandeLIPS pentru a impinge produsul in aplicator. Foloseste-l pe buzele curate si uscate. Pentru rezultate optime, aplica de 2 ori pe zi timp de 30 de zile.
  10. Luciu De Buze Grande Cosmetics GrandeLips Hydrating Toasted Apricot
    Surprinde cu nuanta deosebita a acestui produs, tot din gama GrandeLips. Practic, buzele tale sunt in centrul atentiei. Nu mai ramane decat sa zambesti si sa radiezi de frumusete.

Alege-ti favoritul, adauga-l in cos si lasa-ne un comentariu, dupa ce l-ai folosit. Vrem sa stim daca si tu te afli printre clientii nostri fericiti care apeleaza la XpertBeauty atunci cand vine vorba de frumusete exprimata prin toti porii.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.