Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Top 3 mascara pe care sa le incerci

Top 3 mascara pe care sa le incerci

Mascara este probabil cel mai cunoscut si mai folosit produs de machiaj in lumea intreaga.

Inca de la varste mici fetele incep sa se machieze si incearca mascara mamei sa vada cum le sta cu el.

Toate avem genele imperfecte (cine este perfect?!) si ni le dorim mai lungi sau mai voluminoase, cu o culoare mai accentuata care, eventual, sa nu dispara la contact cu apa. Astfel apelam la mascara, sau rimel - cum este numit in general -, care ne ajuta sa facem genele sa arate si mai bine.

Alegerea rimelului tine de fiecare in parte, insa, uneori, parca dorim sa facem o schimbare. Acesta este momentul in care incepem sa ne punem intrebari despre care ar fi cea mai buna alegere in functie de schimbarea pe care vrem sa o facem.

Azi iti povestim despre mai multe tipuri de mascara, fiecare cu individualitatea sa si cu atuurile pe care le aduce. Exista pe piata o multime de rimeluri cu diferite tipuri de periute care ofera genelor o alta particularitate.

Mascara sau rimel?

Auzi deseori termenii de mascara si rimel si tot de atatea ori te-ai intrebat daca exista vreo diferenta intre cele doua.

Raspunsul este: nu. Alegerea folosirii oricarui termen dintre acestea doua este strict personala. Ele se refera la produsul de machiaj care te ajuta sa iti scoti genele in evidenta si sa iti conturezi privirea.

Cel mai bun mascara pentru volum

Orice tip de gene ai avea, mai mult volum nu strica niciodata. Stim ca vrei sa alegi cel mai bun rimel pentru volum, insa trebuie sa tii cont si de genele tale si de faptul ca nu intotdeauna se intampla minuni.

1. Mascara Babor Ultimate Style & Volume Black este un rimel care ofera volum chiar si genelor mici si rare. Pe acesta trebuie sa il aplici in doua straturi. Dupa prima aplicare, genele vor fi mai bine conturate, iar dupa cea de-a doua vor avea, atat mai mult volum, cat si mai multa lungime.

2. Mascara Andreia Rock'N'Roll Lashes are un efect de gene naturale, cu toate ca ofera atat volum cat si curbare spectaculoasa. Poti sa-l aplici o singura data si vei fi surprinsa de efectele pe care le are asupra genelor tale.

Cel mai bun mascara pentru alungire

Daca iti doresti gene lungi, atunci ai ajuns in locul in care trebuie. Iti prezentam rimelurile din top din acest punct de vedere, cu care sigur nu o sa dai gres.

1. Mascara Andreia Size Matters este rimelul care iti va oferi alungirea si curbarea genelor in acelasi timp. Acesta iti va oferi acel aspect de ochi de papusa care par mai mari si datorita genelor mai lungi.

2. Mascara Babor Perfect Separation & Length iti va defini fiecare geana in parte, oferindu-i atat alungirea perfecta, cat si un volum de invidiat. Separa genele si le ofera o culoare care sa le scoata in evidenta.

Cel mai bun mascara rezistent la apa

Una dintre calitatile cele mai cautate, atunci cand vorbim despre mascara, este sa fie rezistent la transfer si la apa. Nicio femeie nu isi doreste sa fie luata prin surprindere de o ploaie si sa ajunga la un eveniment sau acasa cu machiajul stricat.

Mascara Andreia Insane Full Lashes Plus Waterproof face si ea parte din recomandarile noastre. Aceasta are o perie arcuita care ofera instant genelor o curbare de invidiat. Daca pui la socoteala si faptul ca este waterproof, poate sa fie o varianta castigatoare.

Atunci cand alegi sa folosesti rimelul rezistent la apa si transfer, asigura-te ca ai acasa si un demachiant care sa i se potriveasca si care sa nu provoace alergii, in caz ca ai ochi sensibili.

Oricare varianta de mascara ai alege intr-un anumit punct in viata, asigura-te ca este una profesionala, decat sa mergi pe varianta mai ieftina. Cele de renume iti vor asigura un look perfect si de durata in doar cateva secunde. Le gasesti fizic sau online in magazinele noastre pe care te invitam sa le vizitezi.

Credit foto:

https://unsplash.com/