Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Tot ce trebuie sa stii despre acidul hialuronic

Tot ce trebuie sa stii despre acidul hialuronic

Acidul hialuronic a devenit un ingredient din ce in ce mai cautat de toate iubitoarele de frumusete si asta pentru ca ajuta tenul sa se mentina tanar, hidratant si radiant. Astazi vei afla mai multe despre ingredientul-minune.

Ce este acidul hialuronic

Cunoscut si sub numele de hialuronat sau hyaluronan, acidul hialuronic a fost descoperit prima data in anul 1934 si este, de fapt, o molecula compusa in mare parte din zaharuri (polizaharida), care se gaseste in mod normal in tesutul conjunctiv al organismului si in piele.

Un singur gram de acid hialuronic poate sa sustina aproximativ sase litri de apa. Pielea contine in proportie de 50% acid hialuronic, cel mai mult in articulatii si la nivelul ochilor.

Odata cu varsta, productia naturala de acid hialuronic scade si tocmai de aceea e indicat sa folosim produse profesionale cu acid haaluronic, care sa mentina pielea hidratata si sa creasca rezistenta si elasticitatea pielii.

Beneficiile acidului hialuronic

Cu siguranta esti interesata ce face acidul hialuronic pentru fata si cum ajuta tenul sa ramana vibrant.

Acesta este folosit in medicina pentru tratarea osteoporozei. Datorita capacitatii sale de a lubrifia si de a proteja articulatiile si cartilajele. Injectarea cu acid hialuronic trebuie facuta la recomandarea si sub supravegherea unui specialist.

De asemenea, acesta este folosit in timpul interventiilor chirurgicale precum tratarea cataractei, transplantul de cornee sau repararea retinei sau chiar a membranei timpanului.

Anumite rani ale pielii, de exemplu arsuri de gradul II sau III sunt tratate cu acid hialuronic.

In cosmetica folosim produse care contin acid hialuronic, in special creme nutritive, pentru ca rutina noastra de ingrijire inseamna hidratare, in primul rand, indiferent de tipurile de ten.

Un alt beneficiu al acestui ingredient este faptul ca mentine elasticitatea pielii, care devine astfel ferma si reduce efectele aduse de riduri.

Acidul hialuronic actioneaza ca un antioxidant care are rolul de a proteja pielea impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.


Utilizare si contraindicatii

Pe langa exemplele enumerate mai sus, exista tratamente care presupun injectarea cu acid hialuronic (filler), pentru remodelarea buzelor, a nasului, pometilor, barbiei, liniei maxilarului, dar si pentru a umple ridurile.

Acest tip de tratament trebuie urmat in urma recomandarilor unui estetician, intr-o clinica de specialitate. Procedura propriu-zisa de injectare cu acid hialuronic este simpla si dureaza de la 20 – 60 de minute, in functie de zona care necesita remodelare.

Efectele tratamentului pot avea o durata mai lunga sau mai scurta, in functie de tipul substanntei folosite folosit, dar si de propriul organism.

Discuta cu medicul tau, mai ales daca suferi de boli autoimmune, daca esti insarcinata sau alaptezi sau daca ai vreo intoleranta la substanta.

Produse cu acid hialuronic

Ca sa stimulezi producerea de acid hialuronic in mod natural in organism, consuma alimente bogate in vitamine (A, C, E), magneziu, zinc si acizi grasi Omega-3, de exemplu: peste, pui, spanac, broccoli, avocado, nuci, morcovi sau patrunjel.

Alege produse de calitate pentru sanatatea pielii tale!

Noi iti recomandam cele mai apreciate produse cu acid hyaluronic, pe care ti le le gasesti online pe XpertBeauty, la preturi bune pentru tine:

  • Crema Doctor Babor Hydro Cellular are efect de hidratare multidimensional instant, ce mentine in mod constant hidratarea timp de 24 de ore. Protejeaza impotriva pierderii hidratarii, reduce aparatitia deshidratarii.
  • Fiole Babor Hydra Plus Active Fluid sunt ideale pentru a ingriji si revitaliza pielea uscata, lipsita de elasticitate. Este un tratament extrem de eficient, fiind imbogatit cu cele mai puternice substante active pentru hidratare, care estabileste rapid echilibrul de hidratare al pielii si previne deshidratarea.
  • Ser De Fata Andreia Save The Skin ofera hidratare profunda, imbunatateste elasticitatea si ridica ridurile adanci, cu ajutorul acidului hialuronic. Produsul este recomandat pentru tenul deshidratat, uscat sau tenul cu linii fine, riduri.
  • Masca De Fata Forest Beauty imbunatateste rata de retentie a umiditatii si ajuta la hidratarea si catifelarea pielii.

Alege sa fii frumoasa in fiecare zi!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.