Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Tot ce trebuie sa stii despre rubber base

Tot ce trebuie sa stii despre rubber base

Probabil ai tot auzit vobindu-se despre rubber base gel, atunci cand te-ai interesat de tehnici pentru ingrijirea unghiilor. Ce inseamna, de fapt, rubber base, cum se foloseste si ce beneficii are, afli chiar acum.

Ce este rubber base

Rubber base este o baza de manichiura, cu o textura vascoasa, pe care o poti folosi la manichiura cu oja semipermanenta, cat si la cea cu gel. Diferenta dintre o baza normala care este, de regula, transparenta, este ca rubber base este pigmentata si, cel mai adesea, o vei gasi in nuante de nude sau roz pal.

Cum se aplica baza rubber

Rubber base nu urmeaza pasi speciali, ci se foloseste asemenea unei baze normale, dupa ce ai pregatit in prealabil unghia naturala: se aplica un strat si se lasa sub lampa led 60 de secunde sau mai mult, in functie de tipul de rubber base. Iti recomandam sa urmezi instructiunile bazei rubber pe care o achizitionezi.

Beneficiile rubber base

O baza rubber este perfecta daca ai unghiile denivelate sau daca acestea prezinta imperfectiuni. Ofera o buna aderenta chiar si pe unghiile care sunt mai subtiri, fragile, datorita nivelului ridicat de anduranta.

Are o protectie inalta, permitand unghiei sa creasca natural si sa nu se degradeze si sa se regenereze. Se poate folosi si la manichiura cu gel si cea cu oja semipermanenta si, de asemenea, faciliteaza realizarea apex-ului.

Acasa sau la salon, oriunde alegi sa aplici noua baza rubber, iti recomandam sa folosesti doar produse profesionale, de la experti in domeniul frumusetii.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.