Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Totul despre pistrui

Totul despre pistrui

Fiecare chip este frumos si are propriile sale atuuri. Trebuie doar sa le cunosti bine si sa stii sa le pui in evidenta. Iar acum, cand tehnologia evolueaza din ce in ce mai mult, avem la dispozitie o multime de aparate si produse profesionale, care ne ajuta sa tratam pielea asa cum se cuvine. Asa ca, fie ca tenul tau se confrunta cu acnee sau ca te lupti cu o dermatita seboreica sau cu alunitele, fie ca ai pistrui, nu uita ca esti frumoasa si fa cele mai potrivite alegeri pentru pielea ta!

Astazi o sa vorbim despre tenul cu pistrui.

Ce sunt pistruii si de ce apar

Numiti in termeni medicali efelide, pistruii sunt pete mici, maronii sau de culoare rosu deschis sau inchis, ce apar la suprafata pielii, in special pe fata, decolteu si pe brate. Odata cu venirea primaverii si cu expunerea la soare, zona acoperita de pistrui are tendinta de a se mari, asadar protectia solara este extrem de importanta.

Studiile spun ca pigmentarea pielii, respectiv pistruii, apar din cauza surplusului de melanina, acel pigment responsabil de culoarea pielii si a parului. Acestia pot si rezultatul expunerii neprotejate si indelungate la soare sau chiar a unor factori genetici.


Cum ingrijesti tenul cu pistrui

Acest tip de ten necesita o atentie deosebita.

In primul rand, ai grija sa nu-ti lipseasca din trusa de cosmetice o crema cu SPF, de preferat cu cel putin 30, pentru a nu te expune direct razelor solare. Evita saloane de bronzare si incearca, pe cat posibil, sa protejezi zonele cu pistrui folosind o palarie, ochelari de soare, imbracaminte din materiale sustenabile.

Ritualul unui ten cu pistrui trebuie sa inceapa cu o curatare profunda a tenului, hidratare si ingrijire. Iar o crema anti pistrui poate face minuni!

Pentru a estompa pistruii, exista cateva produse profesionale, care te ajuta sa obtii un machiaj perfect. Insa nu uita – pistruii sunt un accesoriu inedit, nu e necesar sa ti-i ascunzi, pentru ca nu reprezinta imperfectiuni, ci dimpotriva, sunt un ingredient care te fac speciala. Esti aparte!


Tratamente pentru pistrui

Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori cum sa scapi de pistrui, in special daca faci parte din categoria roscatelor.

Noi te sfatuim sa mergi la un dermatolog, pentru a primi o recomandare adecvata pentru tipul tau de ten si respectiv care sa atenueze pistruii. Acesta te poate sfatui sa urmezi tratamente cu laser, pentru a depigmenta pistruii sau a-i elimina direct, un peeling chimic, care stimuleaza regenerarea pielii sau iti poate prescrie tratamente pe baza de hidrochinona, retinoizi.

Trebuie insa sa urmaresti indeaproape orice efect al cremelor folosite sau al tratamentului, pentru ca poti avea senzatii de uscaciune, inrosire, descuamare sau chiar iritatii.

Nu uita! Pistruii sunt inofensivi, insa daca apar schimbari de forma sau de culoare, consulta un medic specialist, pentru a elimina orice fel de riscuri. Foloseste cele mai bune produse profesionale, pentru a avea un ten sanatos si curat!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.