Spring Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Vara Blondelor

Vara Blondelor

Blond platinat, bej, auriu, blond inchis natural, aramiu sau cenusiu, caramel, aluna, blond cu suvite. Acestea sunt doar cateva dintre rasfaturile pe care fiecare din noi si le-a dorit la un moment dat.

Si asta pentru ca blondul te face speciala. Iar daca e sa luam in calcul ca doar 2% din totalul populatiei de pe Glob are parul blond natural, imagineaza-ti cate lume fericita a iesit din mainile hair stylistilor care au avut cliente dornice sa aiba parul blond.

De ce Vara Blondelor?

Primele glume care asociaza parul blond cu un coeficient de inteligenta redus ar fi aparut in 1775. Stii si tu ca nu au o baza solida. Asa ca noi speram ca tu ai in desaga cele mai bune bancuri despre blonde, pentru ca a avea simtul umorului e o calitate care nu tine de culoarea parului. Si nici de inteligenta. Asta a dovedit-o si Margaret Thatcher, care a devenit tot mai blonda odata cu castigarea puterii.

Este vara ta, pentru ca te admiram ca ai rabdare si ca stii sa-ti ingrijesti parul blond, pentru ca blondul nu este doar o culoare de par, ci o stare de bucurie, de euforie, o voce comuna a tuturor #BeautyLovers care spun intr-un glas: ”Sunt blonda, sunt speciala”. Poate visai de mica la un par ca a lui Barbie, poate vrei doar sa fii in pas cu moda sau pur si simplu adori cum pica razele soarelui pe parul tau blond si te duce cu gandul la filmele de la Hollywood. Oricum ar fi, esti senzuala, feminina si delicata, iar vara o porti mereu in par, datorita nuantei de blond.

Este practic vara tuturor femeilor care si-au dorit sa fie blonde la un moment dat, care s-au ambitionat sa obtina nuanta mult visata si care, cu atat mai mult, au parul blond de mult timp si stiu ca sunt frumoase!

Sunt blonda, sunt speciala

Printesa Diana cheltuia in jur de 4.000 de lire anual pentru decolorarea parului si vopsirea lui. Era, cu siguranta, un act de respect, in primul rand pentru sine si imaginea de revista pe care trebuie sa o afiseze permanent si apoi strict pentru parul sau. Stii si tu ca nu e doar un moft si ca e nevoie de multa responsabilitate si grija pentru parul blond. Mai mult decat atat, este esential sa-l tratezi asa cum merita! Blondul este regele culorilor de par si asta pentru ca vine la pachet cu o serie de reguli, in fata carora e nevoie sa ai disciplina, rabdare, motivatie si timp.

Tocmai de aceea, te felicitam! Esti o forta prin faptul ca ai toate aceste calitati si ca esti interesata sa afli cat mai multe despre cum sa iti mentii un blond superb, pe care sa-l admiri tu insati, in primul rand. Pentru ca, inainte de energia pe care o primim, odata cu acele complimente venite sincer, cu drag, de la persoanele din jur, este propria satisfactie si incredere in sine, care se manifesta de la cafeaua de dimineata, pana la o coafura reusita. Asa ca nu uita ca esti speciala si tocmai de aceea meriti tot ce e mai bun.

Rasfata-te si lasa-te rasfatata!

Specialistii au lucrat de-a lungul timpului la concepte profesionale, cu ingredinte nutritive, care sa ajute parul vopsit, sa-l hraneasca si sa ramana stralucitor si matasos. Asadar e necesar sa te inarmezi cu produse de top, (pudra decoloranta, masti nuantatoare, ulei hidratant) daca vrei sa te bucuri de un blond intens mult timp. Iar noi iti sarim in ajutor, pentru ca ne dorim sa fii multumita de parul tau!

Cu siguranta ai avut parte de multe provocari pana ai obtinut blondul perfect. Poate nu ti-a iesi din prima, poate ca nu te avantajau suvitele sau chiar ti-ai ars parul, din cauza unor produse sau tehnici mult prea dure pentru parul tau. Ai invatat din greseli si acum stii ca vei face tot ce-ti sta in putere sa mentii sanatatea parului tau blond si, desigur, culoarea.

Pentru aceasta, te invitam sa vezi ofertele noastre, special create pentru blonde! Ne dorim sa te bucuri in continuare de frumusetea si vitalitatea parului tau blond, sa radiezi, sa-ti lasi parul sa pluteasca si sa te simti mereu bine in pielea ta! Extazul incepe din momentul in care realizezi ca imperfectiunea inseamna frumusete. Asadar, indiferent de culoarea parului, de felul in care ai in acest moment parul, acum e vara ta și, asa cum spunea una dintre prezentele puternice ale reprezentantelor blondului din toate timpurile, Marilyn Monroe, ”Fii reala, fii tu insati, unica, adevarata, onesta, umila. Fii fericita!”

TIPS&TRICKS

Cum treci de la saten la blond

Pentru vopsirea in blond a parului saten inchis sau deschis, lucrurile par sa stea un pic mai bine pentru ca ai nevoie doar de doua “sedinte de lucru” acasa.

Prima oara, ai nevoie sa scoti culoarea naturala din firul de par si sa il deschizi cu un ton sau doua prin procesul de decolorare, iar in a doua sedinta ai nevoie sa aplici nuanta de blond dorita.

Pentru ca fiecare tratament de decolorare afecteaza firul de par, este bine sa optezi pentru un decolorant care contine proteine si agenti hidratanti care sa protejeze parul si sa ii pastreze aspectul sanatos.

Cum treci de la brunet la blond

Provocarea cea mai mare apare daca vrei sa te vopsesti blonda din bruneta - o schimbare care presupune rabdare. Nuantele extreme de blond presupun mai multe decolorari. Va trebui sa treci treptat de la brunet la nuante de saten, apoi la nuante caramel si apoi tonuri de blond.

Daca te vopsesti acasa cu o nuanta de blond mai deschis cu trei tonuri decat cea naturala, risti sa ai parul portocaliu sau galben, dar si extrem de uscat si fragil.

Cum treci la un blond natural

Pentru un blond care sa arate frumos, alege o nuanta cu doua-trei tonuri mai deschise decat culoarea parului tau natural. Fiind vorba de vopsire acasa, recomandate sunt nuantele neutre de blond, sau cele mai reci (nuantele calde de blond vor da un aspect portocaliu nedorit).

De asemenea, conteaza si tipul de ten pe care il ai. Cu toate ca sunt foarte multe nuante de blond din care sa alegi, tine cont de mai multi factori.

Cum pastram si intretinem blondul

Riscul ruperii firelor de par creste cu cat parul este mai degradat, iar decolorantul tinde sa aiba acest efect, mai ales in cazul firului subtire. Asadar, trebuie sa acordam o atentie sporita sanatatii lui dupa decolorare. Este recomandat sa se evite produsele de styling sau placa de par, ondulatorul si sa se aplice tratamente hidratante (cu sau fara clatire ) precum masti, uleiuri, tratamente.

Pastrarea blondului este cea mai dificila etapa. Nu numai ca radacinile cresc, dar putem intampina efectul de galben.

In cazul radacinilor, se recomanda decolorarea sau vopsirea ori de cate ori este nevoie sau vizibil. Pe de alta parte, ca parul sa nu devina galben-portocaliu, este nevoie de o atentie deosebita in ceea ce priveste expunerea la soare.

Rolul samponului sau mastilor violet in ingrijirea blondului

Samponul violet nu este un mit in ingrijirea parului vopsit, asa cum ati putea crede. Acesta poate sa fie chiar un ajutor de nadejde: pigmentii violet sunt absorbiti de foliculul de par, previn si stopeaza aparitia nuantelor de galben cald.

Trucuri pentru un blond perfect

Evita sa speli parul prea des; la fiecare spalare vopseaua tinde sa se estompeze. Spala parul de cate ori simti nevoia, insa nu exagera cu spalari mult prea frecvente.

Hidrateaza parul. Am menționat acest lucru si mai sus, insa hidratarea este esentiala atunci cand intervin procedee chimice (si chiar fizice) asupra parului. Uleiurile ar trebui sa fie nelipsite din rutina de spalare.

Brandul de vopsea

Si in cazul blondului conteaza alegerea brandului. Majoritatea producatorilor cunoscuti ofera si game de vopsele profesionale create in laboratoare renumite, care au fost deja testate de un numar mare de utilizatori.

Vopseaua profesionala contine ingrediente de calitate si special concepute cu putere de acoperire ridicata.

Mai mult, brandurile profesionale lanseaza produse inovatoare cu formule de imbunatatire a calitatii pentru a oferi rezultatele dorite pe termen lung si fara sa afecteze firul de par.

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.