Bloom Beauty: Pana la 50% Reducere si Extra Reduceri prin programul de fidelitate!

Ziua Mondiala a Veganilor

Ziua Mondiala a Veganilor

Maria Nila nu crede ca animalele ar trebui sa faca parte din vanitatea umana, motiv pentru care ingrijirea corpului nostru ar trebui facuta cu produse ce sunt 100% vegane si prietenoase cu animalele.

Cu toate acestea, cauza brandului nu se opreste doar la produsele cosmetice.

Este, de asemenea, important pentru noi sa contribuim in alte moduri pentru o lume mai prietenoasa.

In fiecare an, la 1 noiembrie, Maria Nila incepe Friendly Year. Acest an calendaristic consta intr-o campanie de caritate mare de Ziua Mondiala a Veganilor si pe tot parcursul anului, o noua editie a revistei Friendly Reader si o donatie finala pentru o anumita cauza a faunei salbatice. Pentru 2022, de Friendly Year, brandul isi propune sa sprijine prietenii nostri mai lenti care locuiesc in copaci, lenesii.

Starea de sanatate a populatiei de lenesi depinde de sanatatea padurilor tropicale. Si cum defrisare continua, lenesii isi pierd atat casele, cat si hrana. Acest lucru i-a determinat sa coboare din varfurile copacilor unde locuiesc de obicei, facandu-i o prada usoara pentru alte specii, accidente de masina si braconaj.

De asemenea, lenesii sunt, intr-un ritm alarmant, luati si vanduti pentru fotografii si interacțiuni cu turistii.

Aceste tipuri de activitati provoaca lenesilor mult stres si anxietate si duc prematur la moarte. Majoritatea lenesilor tinuti captivi mor in decurs de trei pana la sase luni.

Ziua Mondiala a Veganilor este o miscare globala in care beneficiile veganismului pentru oameni, animale si mediul inconjurator sunt sarbatorite. Anul acesta, Maria Nila a decis sa puna lenesii in lumina reflectoarelor.

Impreuna cu partenerul brandului Maria Nila de lunga durata, organizatia de caritate si de incredere The Perfect World Foundation, vor contribui la Institutul Sloth din Costa Rica a carui misiune este de a spori si extinde bunastarea si conservarea lenesilor. Doi dintre lenesii pe care ii vom urmari in calatoria lor catre viata in libertate sunt Gordita si Gorgie, care au fost gasiti si salvati la doar cateva zile de la nastere. Cu sustinerea si antrenamentul potrivit, Gordita si Gorgie vor fi apti sa traiasca o viata in libertate 100%.

Din 28 octombrie pana pe 10 noiembrie 2021, Xpert Beauty si Maria Nila vor contribui pentru a ajuta Institutul Sloth din Costa Rica.

Totodata, vom face produsele vegane si animal friendly Maria Nila mai accesibile. Utilizand codul VEGANDAY la finalizarea comenzi pe xpertbeauty.ro vei obtine 20% Reducere si Transport Gratuit pentru produsele acestui brand. De asemenea, aceasta campanie o sa fie disponibila si in locatiile fizice Xpert Beauty in perioada 28.10-10.11.2021.

Impreuna, putem face diferenta!