Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Culori de par la moda in 2021

Culori de par la moda in 2021

A fi in pas cu moda a devenit, de-a lungul timpului, un imbold pentru orice femeie, care te indeamna sa te transformi, sa te recalibrezi si sa renasti. Fie ca e vorba de schimbarea garderobei sau de o schimbare de look, avem nevoie sa ne rasfatam de fiecare data cand gasim oportun, mai ales acum, ca e vara.

Culori in trend vara aceasta

Vara lui 2021 este sustinuta de nuante vii, puternice si luminoase. Acum ai sansa sa dai un refresh look-ului tau, sa-ti pui in evidenta trasaturile si, de ce nu, sa fii curajoasa si sa incerci lucruri noi.

Printre cele mai apreciate trenduri de anul acesta in materie de culori de par, se numara ombre argintiu sau cenusiu, blond caramel, cenusiu sau arginiu, saten ciocolatiu sau scortisoara, roscatul blorange, violetul sau suvitele colorate.

Recomandarea noastra este sa fii indrazneata si sa faci exact ce-ti doresti sa faci in materie de culori, tinand cont si de culoarea ochilor si tonurile pielii.

Cum alegi culoarea de par potrivita tie

  • Ghideaza-te dupa nuante pielii!

Daca ai tenul mai deschis la culoare opteaza pentru nuante calde, naturale, de blond, un blond bej, de exemplu.

Pentru un ten rozaliu-rosiatic mergi pe nuante cenusii, ca: blond-argintiu, castaniu deschis, blond platinat.

Daca tenul tau este masliniu sau mai inchis, potrivite pentru tine sunt culorile din categoria celor intense, cu nuante inchise. Alegeri bune pentru tine sunt: brun-auriu, aluna, maro-miere, mahon.

Pentru un ten cu tente galbui, incearca nuantele coniac sau chiar si rosiatice. 

·       Tine cont de culoarea ochilor

Pentru ochii caprui, cele mai indicate sunt nuantele maronii. Pentru ochii negri recomandam culorile inchise de saten si brunetul.

Daca ai ochii verzi, incearca nuantele rosiatice si aurii, iar daca ii ai albastri, nuantele de blond te vor avantaja cel mai tare. Poti sa incerci diferite nuante de blond, de la cele platinate pana la cele gri si albe.

Cum faci o schimbare de look in siguranta

Mergi la un salon si lasa-te pe mana unui specialist. Un stilist va sti intotdeauna cum sa combine culorile, astfel incat sa nu ai radacinile prea inchise, de exemplu, cum sa armonizeze nuantele cu trasaturile tale, ce proportii sa aleaga, iar tu nu trebuie decat sa te relaxezi si sa continui ritualul de ingrjire al blondului perfect obtinut, cu produse profesionale, care sa-ti mentina culoarea vibranta.

Alminteri, poti sa te vopsesti singura acasa – si nu-i greu deloc. Vezi AICI cum iti poti decolora parul acasa, pentru a evita sa obtii un galben pui. Si afla de AICI ce anume ai nevoie si care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te vopsi singura.

Orice varianta ai alege, foloseste cele mai bun produse pentru par blond de la XpertBeauty.

Cum ingrijesti parul dupa vopsire

Exista o multime de tipuri de sampoane profesionale pentru par vopsit. Cand il alegi pe cel potrivit, incearca sa tii cont si de cateva aspecte pe care le urmaresti la parul tau: sa fie mai stralucitor, mai fin, sa scapi de matreata sau de scalpul uscat. Cel mai bun sampon pentru par vopsit este acela care reda sanatatea scalpului si firului de par. Nu uita sa folosesti si un balsam din aceeasi gama, pentru un par catifelat!

Cel putin o data pe saptamana foloseste o masca pentru parul vopsit, care sa fortifice parul, sa-i mentina stralucirea si sa ajute la pastrarea culorii.

Uleiul de par ajuta parul sa nu mai fie uscat, in urma aplicarii vopselei. Acesta are nevoie de hidratare, de vitalitate, iar un ulei de par hranitor te poate ajuta. Fa alegerea potrivita cu cele mai bune cosmetice profesionale si bucura-te de un par vibrant!

Sa-ti ingrijesti parul e atat de simplu, cand ai la indemana produse profesionale, de la cele mai de renume branduri!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.