Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Cum se folosesc corect pigmentii de ochi

Cum se folosesc corect pigmentii de ochi

Machiaj excentric, glam, viu colorat si spectaculos. Cand spui toate acestea, spui, de fapt, pigmenti.

Ce sunt pigmentii pentru ochi

Pigmentii se gasesc sub forma de pulbere si ofera stralucire si lumina machiajului tau. Au cele mai intense și concentrate culori si sunt baza operelor de arta ale multor make-up artisti de la Hollywood.


Ce tipuri de pigmenti pentru machiaj exista

Pigmentii de make-up se gasesc in nuante de maro, albastru, roz, cameleon si ultracameleon si nu numai. Se pot folosi la machiajul de ochi, buze, pometi, la conturarea intregului chip sau corp sau chiar pe par. Totul se rezuma la imaginatie si… la blending. Si asta pentru ca pigmentul trebuie imbinat perfect cu restul machiajului. 

Poti alege pigmentii de tip picatura-de-ploaie (care confera o stralucire de oglinda si al caror luciu variaza in functie de intensitatea luminii), nuantele fine de glitter (care completeaza machiajul) sau enigmaticul cameleon si ultracameleon.

Exista si pigmentii cosmetici, utilizati drept coloranti in prepararea produselor cosmetice a luciurilor de buze cu effect 3D sau de micropigmentare a sprancenelor sau buzelor sau in realizarea sapunurilor.

Cum aplici pigmentii de ochi

Curatare-tonifiere-hidratare. Aceasta este rutina de baza a oricarui tip de ten. Respecta acesti pasi, pentru a avea un ten sanatos.

Cand treci la machiaj, retine ca dupa aplicarea bazei de machiaj si a fondului de ten, un rol foarte important in aplicarea pigmentilor il are pensula. Aceasta trebuie sa fie plata si densa, pentru a aplica pigmentul corect. Ai nevoie si de o pensula de blending, cu care sa armonizezi nuantele folosite. In functie de intensitatea pe care vrei s-o obtii, foloseste o pensula umeda sau uscata (daca o umezesti cu cativa stropi de apa, culoarea va fi ma intensa).

Tipuri de machiaj cu pigmenti

Astazi iti prezentam machiajul nostru preferat de seara, cu ajutorul pigmentilor cameleon si ultracameleon.

Citeste articolul si vezi recomandarea noastra: aplica o nuanta de gri sobolan pe pleoapa superioara si vino cu un strop de pigment argintiu in coltul intern al ochilor, cu un semicerc pe pleoapa superioara, pana la jumatatea acesteia. Blenduieste un pigment cameleon la jumatatea pleoapei superioara, care se imbina perfecta cu un ultracameleon, aplicat in coltul extern al ochiului. Nu uita de gene false pentru un look spectaculos!

Daca vrei sa incerci un machiaj simplu, mergi pe un cat eye si aplica un strop de pigment, pentru un plus de stralucire.  

Intra pe Xpert Beauty si cauta pigmenti profesionali. Vezi oferta noastra acum!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.