Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Cele mai potrivite tunsori pentru par subtire

Cele mai potrivite tunsori pentru par subtire

Parul fragil are nevoie de o atentie sporita si, cu ajutorul produselor profesionale, recomandate de specialisti, firul de par poate capata volum si o structura mai puternica.

Caracteristicile parului subtire

Fire de par subtiri, par rar, casant. Pe scurt, o podoaba capilara care ai spune prima data ca nu-ti da multe optiuni in ceea ce priveste regernerarea, tunsoarea sau coafatul parului. De data aceasta insa, te inseli.

Iti recomandam sa discuti cu un medic specialist si sa verifici daca nu cumva ai o dieta saraca in nutrienti, daca te confrunti cu o reactie alergica sau ai un dezechilibru hormonal.

Totodata, consultantii Xpert Beauty te pot sfatui si-ti pot veni in ajutor cu cele mai potrivite produse de brand, care sa te ajute sa obtii un fir de par puternic si sanatos.

De asemenea, AICI poti gasi cateva tips & tricks despre cum sa ingrijesti parul subtire.


Tunsori pentru par scurt si fin

Cea mai buna recomandare pe care ti-o putem face daca ne intrebi de o tunsoare pentru par fin, este sa mergi pe un look cool si sa te folosesti la maximum de trendurile actuale. Am ales pentru tine cateva tipuri de tunsori pixie. Spune-ne care e preferatul tau si fa-ti acum o programare la salon!

Tunsori pentru par mediu subtire

Daca ai un par mediu, un bob ti-ar veni manusa, pentru ca vine la pachet cu volum. Află totul despre tunsoarea bob si alege modelul preferat.

Modele de tunsori pentru par lung si fin

Iti recomandam un bob lung sau un look in scari, care sa dea volum parului tau. Indiferent ca ai parul drept sau asimetric, poti merge pe cateva bucle, care sa ofere volum parului tau.

Coafuri si produse de styling potrivite parului subtire

Iti recomandam cateva sfaturi de care sa tii cont:

  • Consuma alimente care ajuta la intarirea firului de par. Vezi AICI cateva recomandari.
  • Iti recomandam Steampod 3.0. Intra AICI si afla mai multe.
  • Daca vrei sa te decolorezi acasa sau sa te vopsesti, fa-o daca este absolut necesar, pentru ca fragilitatea firului tau de par poate fi afectata sim ai mult, in urma acestor proceduri. AICI si AICI gasesti cateva sfaturi.
  • IMPORTANT! Ingrijeste parul asa cum se cuvine, dupa vopsire, cateva reguli de urmat sunt de bun augur, pentru a avea un par sanatos.
  • In ceea ce priveste coafura ideala, uite cateva idei pe care le pot pune in practica acum, chiar la tine acasa.
  • Chiar daca parul tau e subtire si moale, exista cateva produse care te pot ajuta sa obtii un look inedit si revitalizeaza firul de par. Produsele de pe XpertBeauty pentru parul subtire sunt destinate atat femeilor, car si barbatilor, asa ca vezi cele mai ofertante deal-uri acum!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.