Transport Gratuit Pentru Toate Comenzile In perioada 23.04-25.04.2024!

Machiajul cu negru, mereu in trend

Machiajul cu negru, mereu in trend

Se spune ca ceea ce-ti place va fi mereu in trend. Iar noi te incurajam sa fii tu, in fiecare zi, sub orice forma alegi. Cu toate acestea, astazi ne-am oprit la negru, pentru simplu fapt ca negrul este cea mai buna alegere, oricand, pentru orice machiaj pe care alegi sa-l porti.

Ce tipuri de machiaj negru poti realiza

Indiferent de anotimp, un machiaj de zi ca la carte e tot ce-ti trebuie, pentru a incepe ziua in forta. Nu este nevoie sa incarci pleoapele foarte mult, un cat eye simplu e alegerea perfecta! Asigura-te ca ai tot ce iti trebuie in materie de produse profesionale si da frau liber imaginatiei!

Un machiaj de seara bine realizat te scoate din anonimat si-ti confera o allura unica. Opteaza pentru un strop de glam si straluceste! Nu uita de fixare, doar vrei sa ai un make-up intact toata seara!


Machiajul smokey negru, alegerea eleganta

Cand spui smokey eyes, spui automat eleganta, mister, senzualitate. Toate acestea datorita unui singur ajutor, datorita negrului. Vezi AICI cum obtii cel mai tare machiaj smokey eyes si spune-ne ce idei innovative ai pus in practica pentru evenimentul la care vei participa! Ne place sa ne inspiram de la tine!


Tusul negru, un statement

Daca esti adepta stilului classic, simplu, atunci un tus simplu, negru, vine manusa. Vezi AICI cum aplici corect tusul si bucura-te de un look cool, natural.

Tips & tricks: cum sa realizezi un machiaj cu negru rezistent

Stim ca-ti doresti sa ai un machiaj impecabil si sa nu fie nevoie sa-ti retusezi constant make-up-ul. Pentru asta, exista cateva reguli principale, in special daca e vorba de un machiaj predominant negru:

  • Foloseste doar produse profesionale
  • Aplica un primer bun
  • Foloseste o baza de fard de pleoape, ce intensifica culoarea si creste durabilitatea fardului
  • Aplica o linie eleganta de tus de ochi sau eyeliner
  • Finalizeaza cu mascara sau gene false
  • Foloseste un fixator de machiaj

De asemenea, tine cont de forma si culoarea ochilor:

  • Daca ai ochii verzi, vezi AICI ce machiaj poti aplica, iar daca ai ochii albastri, inspira-te din ideile de AICI.
  • Pentru ochii mari, avem cateva idei de machiaj AICI.
  • Daca ai ochii mici, e nevoie sa fii atenta la folosirea negrului. In principiu, pentru a mari ochii, este recomandat un eyeliner alb, cu care se aplica o linie de contur in interiorul pleoapei inferioare, in coltul interior al ochilor sau in mijlocul pleoapei superioare.

Pe Xpert Beauty, iti poti comanda online produsele tale preferate! Vezi ofertele noastre acum!

Nota: Cititi instructiunile de utilizare pentru fiecare produs, rezultatele pot varia in functie de tipul de par, tipul de piele, tipul de unghii sau alte criterii unice, specifice fiecarei persoane sau de timpul si modul de aplicare. Instructiunile din acest material au caracter informativ. Pentru consultatii in ceea ce priveste produsele si modul de utilizare ne puteti contacta pe 0311 094 700.